Pedagoger

 

Maria Lockert

 

Daglig leder ved Jessheim Dansesskole. Undervist i ett år ved Danseskolen før overtakelse som daglig leder. Har deltatt ett år på Gauldal folkehøyskole på danselinjen. 1-årig kveldsstudium i dans ved Spin off. Har 3-årig bachelor i dans og pedagogikk – spesialisering i dans, kultur og kunstformidling, og er i tillegg utdannet barnevernspedagog.

Mari Vaagland

Pedagog ved Jessheim ballettskole og har undervist siden høsten 2008. Har undervist i jazz, moderne og klassisk. Hovedfag: Moderne/samtidsdans.

Gikk danselinja på Lillestrøm Vgs (2002-2005), deretter 1-årig dansestudium ved Bårdar akademiet i Trondheim (2005-2006). Er utdannet danser og pedagog ved Den norske balletthøyskole, bachelorgrad i dans og pedagogikk med fordypning i moderne/samtidsdans (2006-2009). Mari har og en ett-årig Praktisk-pedagogisk videreutdanning.
Har jobbet med følgende koreografer i studietiden: Kari Hoaas, Øyvind Jørgensen, Jan Ivar Lund, Kristine Melby, Alexandra Beller og Katrine Kirsebom.

Har deltatt i små prosjekter sammen med medstudenter i studietiden og vil fortsette med lignende oppdrag. Danset med Oslo gitarensemble ”Musikalsk tapas” i Rælingen (vår 2009), for krigsveteraner ”Lingeklubben” på Lutvann (høst 2007 og høst 2008) og deltatt på et kulturarrangement i Sirdal (høst 2008).

”Å delta i prosjekter som utøvende dansekunstner er veldig viktig for meg. Det gir meg masse danseglede og inspirasjon som jeg kan formidle videre til barn og ungdom”.

 

May Linda Lundh

 

Pedagog ved Jessheim ballettskole. Undervist i ballett og jazzdans siden 1998 ved følgende ballettskoler: Mona Løbergs ballettstudio, Aktivum, Eidsvoll ballettsenter og Jessheim ballettskole (siden 2001). Er utdannet fysioterapeut og har i tillegg 3-årig bachelor i dans og pedagogikk ved Den Norske Balletthøyskole. Har deltatt på diverse forestillinger i regi av Den Norske Balletthøyskole, moteshow og VM i dans Cheerleading. Jobbet som aerobic-, spinning og body-work instruktør ved Trimland og Sats. May Linda driver Jessheim Yoga og fysio. Der hun underviser Viryayoa.
 

Amelia Smuts

Amelia har drevet med dans siden hun var liten. Hun startet med klassisk ballett ved Bergen Kulturskole og fortsatte videre på talentklassene. Hun var i flere år med på oppsettet av Tsjajkovkijs «Nøtteknekkeren», der hun hadde flere store og små roller. På danselinjen på Langhaugen ble jazz den store interessen og hun fortsatte videre i det sporet med et år på Spin Off sin danseutdanning. Hun har deretter selvstudert alle dansestilene, inkludert Hip Hop, både i inn- og- utland. Hun har blant annet hentet stor erfaring fra det annerkjente og store dansestudioet Millennium Dance Complex i Los Angeles. For tiden er hun med i hip hop kompaniet Radix Crew, og har vært med på flere oppdrag det siste året.

 

Silje Olava Bakken

 

Silje Olava har sin bachlor i dans og pedagogikk fra Norges Dansehøyskole, med fordypning i jazzdans, fra 2015. Før dette gikk hun ulike linjer og fordypninger innenfor dans og idrett; 1 år ved danselinjen på Rønningen Folkehøyskole, årsstudium i idrett i Bali (Indonesia) og 1 år Intensivt Kveldsstudium i dans ved Spin Off. Hun underviser aktivt alt fra små barn til voksne innenfor både kreativ dans, ballett, tåspiss, moderne, jazz og hiphop. I tillegg jobber hun som freelancedanser der oppdragene varierer fra show og forestillinger, til TV-opptredener og musikkvideoer. Hun jobber også fast som co-leder og danser for hip hop kompaniet ”Radix”.

Silje Olava liker å reise for å hente inn kunnskap og inspirasjon. Hun bodde 3 mnd i Paris via utveksling fra høyskolen og reiste sommeren 2016 med en gruppe dansere til Macau, Kina, for å opptre på en international dansefestival. I Macau-prosjektet var hun både kunstnerisk ansvar og uttøvende danser. Påsken 2017 reiser hun til Ukraina og om sommeren drar hun til NY og LA for å ta klasser. I tillegg skal hun tilbake til Uganda, der hun har vært 2 ganger før i dansesammenheng, for å sette opp en forestilling med lokale uttøvere.

 

Daniel Elahi

 

Daniel Elahi har under sine 8 år i dansekarriæren fordypet seg i flere forskjellige stiler. Daniel ble klassisk skolert i Moderne og Jazz på Carlforsska danseprogram i Västerås – Sverige.
Men under de årene fant Daniel en helt annan sida av seg selv – og fordypet seg i Hip Hop kulturen. Efter sin tid på videregående bestemte Daniel seg for å fordype seg mer i improvisationsdans och hiphop da han under ett år danset på en av scandinavias mest ettertraktede danseskoler innen Street dance kulturen, Åsa folkhögskola – Katrineholm. Der vokste en enda større glød for improvisasjon/freestyle dansen og drivet for å lære sig mer da Daniel flyttet till New York for å danse på Broadway dancecenter – Manhattan.

Daniel har jobbat med en del forskjellinge danseprosjekt innen scenekunst, og i tillegg stått bak kamera. Han har og dansat for artister som blant annat: Ylvis, Väsen, Pshychic stunts, E321, Sean Flight och Lena Willemark.

“På mina klasser vill jag ha kul och leka med musiken, där vår egna självutveckling inom dansen är i fokus”.

 

Isabel Vindvik

Danset fra hun var 8 år ved Arendal ballett center og bølgen dansestudio. Har opptred på deres årlige juleforestillinger i Arendal kulturhus.
Studerer nå dans med pedagogikk ved Norges dansehøyskole med fordypning i jazz.

Mahandri Wardhana

Mahandri er breaker fra gruppa Floorknights Crew som ble stiftet i 1999. De har vunnet både nasjonale og internasjonale konkurranser siden da. Mahandri har danset siden 2004. Startet på gata og bygde seg opp autodidakt. Nå har han jobbet med store artister som bl.a Samsaya, Madcon, VInni, Breaknecks, John Berge, Aces Crew, Quick Crew og mange andre. Han har og vært med i musikkvideoer og vært bakgrunnsdanser for flere artister. I 2016 fikk han hovedrollen i “Satyrcon”, som spilte i Black Box Teater i Oslo. Mahandrin ble inspirert av dans kombinert med skuespill .

“Dans er ikke en Hobby. Det er en livsstil”

Irlin Finsådal

Irlin er en allsidig Hip Hop danser som startet sin profesjonelle dansekarriere i en alder av 16år. Som koreograf har hun jobbet på store sceneproduksjoner som Spelemann på Taket, Jesus Christ Superstar, Tommy Steines «Latterlig livredd» turnè, fire juleshowsesonger på Rica/Quality Hotell i Østfold og skandinavias største MJ-tribute «The Thrill of Michael Jackson». Sistnevnte med Norgesturnè og høye terningkast fra både VG, Dagbladet og Aftonposten. Irlin har også jobbet i musikkvideoer for flere etablerte artister og vært bakrunnsdanser på tv-programmer for Monster Media og Allsang på Grensen. Som scenisk danser har hun blitt invitert til scener i både inn og utland. Hun var i 2012 gjestedommer på NRKs underholdningsprogram «Popstokk». I tillegg har hun spilt inn (motion capture) danseanimasjoner for store og internasjonale PC-spill og deler aktivt dansesnutter til nærmere 50.000 følgere på sosiale medier.

Som urban danser har hun ingen offisiell danseutdannelse, men har etter 10år  bygget opp et bredt dansevokabular og erfaring gjennom produksjoner og innad i dansemiljøet. Hun har holdt workshop og klasser innen ulike Hip Hop stiler på dansestudioer over hele landet, og blitt invitert til å holde faglige workshops i urbane dansestiler for både dansepedagoger og dansekompanier. Irlin underviser fast i Oslo og er crew-leder og trener for det profesjonelle hip hop-kompaniet Radix. Hun blogger også aktivt om dans i ulike former og tar egen fordypning i urban dansehistorie, samt at hun reiser  verden rundt for å hente inspirasjon og erfaring.

Ingrid Moberg

Ingrid har en bachelor i dans og pedagogikk fra Den Norske Balletthøyskolen i Oslo (Nå: Norges Dansehøyskole). Hun underviser primært i moderne- og samtidstidsdans.
Hun har også arbeidet som gruppetreningsinstruktør siden 2010 hvor hun har sertifisering i Krønsj-timer, Catslide og TRX. I tillegg har hun en “200 hours Yoga Teacher Training” fra 2011