NYHET!

I uke 18, vil det ikke være vanlige klasser.
Jessheim danseskole arrangerer ballett, moderne og jazzeksamen for våre elever. Målet med eksamen er å styrke elevenes mestringskompetanse gjennom målrettet undervisning. Dette er motiverende og fremmer læring for både elever og pedagoger. Eksamen er frivillig.
For de andre elevene ved skolen vil vi ha en fremvisning av noe av det elevene har jobbet med dette året så lang.
Mer informasjon kommer i løpet av mars.

FORBEREDENDE TÅSPISS 10-12 ÅR OG TÅSPISS 13-18 ÅR.
Før eleven kan begynne på tåspiss, må man ha danset klassisk ballett en god stund i forkant. Tåklasser krever forståelse i klassisk teknikk også styrke i overkropp og bein.
På forberedende vil den 40 min timen bestå av faste barre-øvelser også øvelser med små baller og strikk for å bygge opp styrke og teknikk til å få til tåspissøvelser i senter etter hvert.
Tåspiss timene på 55 min vil også inneholde barreøvelser, øvelser ved bruk av ball og strikk. I denne klassen vil en også jobbe med senterøvelser og koreografi på tå.

NYHET! Musikal Jazz
For alderen 6-7, 8-9 og 13-18 år.
Denne timen vil ha base i jazzteknikk, men også mye fokus på show- og musikalsjangeren. Elevene vil møte variert musikk.
En time kan inneholde oppvarming, styrke, tøy, trinn over gulvet, koreografi og noen kreative oppgaver.

Timeplanen fungerer som følgende: Hovedregelen er at du minimum må ha danset to år ved Jessheim Danseskole (Jessheim Ballettskole) for å gå på et øvet kurs. Du må ha danset på det gjeldende kurset i to år. For å gå på moderne kurs må du ha danset på et annet kurs i to år. Kun Øvet i moderne. Du må melde deg på innenfor riktig aldersgruppe. Eks: Er du fem år, men fyller seks i løpet av 2020 kan du gå på et Jazz kurs for 6-7 år. Fyller du i løpet av 2021 må du gå på barnedans for 5 år.